3. Evitați să mâncați o masă mare înainte de a merge la culcare.

3. Evitați să mâncați o masă mare înainte de a merge la culcare.

Pasul trei – care începe oficial astăzi, chiar în această dimineață – este cel mai mare și mai îndrăzneț efort al lui Huffington pentru a rezolva problema epuizării umane. Ea lansează o companie, numită Thrive Global, care va duce evanghelizarea ei pentru sănătate la un nivel cu totul nou. Compania folosește fiecare instrument (și model de afaceri) la care se poate gândi pentru promovarea bunăstării emoționale și fizice la locul de muncă: formarea companiilor cum să măsoare și să promoveze bunăstarea angajaților; servind ca un nou hub media pentru conversații despre wellness; și vânzarea unei grămezi de lucruri interesante concepute pentru a ajuta oamenii de-a lungul acelei căi – de la ajutoare de somn non-farmacologice, la ghiduri de meditație, până la accesorii pentru reducerea capacității smartphone-urilor. (Preferatul lui Huffington este un pat de telefon de familie care se odihnește în afara dormitorului tuturor. „Va fi practic o stație de încărcare care arată ca un pat în care telefoanele tuturor merg să doarmă noaptea”, spune ea. „Vine în mai multe dimensiuni pentru telefonul tăticului , telefonul mamei, telefonul fiecărui copil. Și există chiar și niște pături pe care le puneți peste ele pentru a le adormi. ”) Din poartă, Thrive Global a aliniat o listă de parteneri și clienți corporativi – Accenture, Airbnb, JPMorgan Chase, SAP și Uber – pentru noile sale ateliere, care oferă companiilor coaching și instrumente pentru a-și ajuta propriii angajați să renunțe la practicile care duc la epuizare, culturi de muncă cu stres ridicat, absenteism și, în cele din urmă, oameni care își urăsc și renunță la slujbă . Componenta media Thrive este, de asemenea, orientată spre acțiune. „Fiecare articol care va fi pe platformă va avea microstep încorporate pentru schimbare”, spune Huffington. „Așa cum citiți un articol despre somn, va fi o legătură cu căile și microstepurile noastre despre cum să vă îmbunătățiți somnul. Te uiți la ceva despre stres sau meditație sau să-ți crești copiii în jurul tehnologiei? Vor exista microstepuri încorporate în povești – pentru că esența a tot ceea ce facem este despre schimbarea comportamentului, mai degrabă decât simpla informare sau distracție “. Noul proiect, cu siguranță, se îndepărtează dramatic de ultimul, cel care a construit averea lui Huffington și pe care ea l-a condus în ultimii 11 ani. A renunțat la funcția de redactor-șef al publicației The Huffington Post în august, la aproximativ cinci ani după ce a vândut compania către AOL pentru 315 milioane de dolari, după ce și-a dat seama că – în următorii cinci ani – ar putea face doar modificări modeste lumea de acolo, dar ar putea avea un impact transformator la Thrive.

Ceea ce urmează cărții de joc HuffPo sunt oamenii cu putere mare pe care îi aduce în misiune – de la finanțatori și investitori (Jack Ma, Sean Parker, Ray Dalio, Mohamed El Erian, Nicolas Berggruen, Zoe Baird, Shari Redstone și Golden State Warriors „Andre Iguodala) unui grup de liste A de boostere de suită C (Sheryl Sandberg de la Facebook, Travis Kalanick de la Uber și Jeff Bezos de la Amazon – toți trei au oferit un videoclip sau un articol tribut pentru lansarea Thrive Global astăzi).https://harmoniqhealth.com/ro/potencialex/ Huffington și-a adus și susținătorii timpurii HuffPo (Lerer și Oak Investment Partners Fred Harman) la noul său consiliu. Cea mai mare parte a atracției, desigur, se referă la forța heliocentrică a lui Huffington. Dar există și ceva profund ademenitor în misiunea Thrive Global – sau cel puțin așa s-ar părea din modul în care mulți directori de vârf vorbesc despre aceasta. Ceea ce convinge aici nu este atât mesajul că bunăstarea duce la fericire, ci mai degrabă că bunăstarea duce la productivitate. . . și creativitate. Și opusul este la fel de adevărat: epuizarea, epuizarea și chiar oboseala cronică mai moderată sunt ucigașii productivității (și creativității). „Pe măsură ce oricare dintre noi trece prin viața noastră, nu este nevoie să maximizăm numărul de decizii pe care le luăm pe zi”, spune Jeff Bezos într-o piesă pentru lansarea Thrive Global. „A lua bine un număr mic de decizii cheie este mai important decât a lua un număr mare de decizii. Dacă vă schimbați scurt somnul, s-ar putea să primiți câteva ore „productive” suplimentare, dar această productivitate ar putea fi o iluzie ”. Bezos, la rândul său, își propune să doarmă opt ore pe noapte. Sheryl Sandberg, într-o altă confesiune video, spune că atunci când a devenit mamă, era evident cât de important era somnul pentru copiii ei. „Când erau bebeluși, când erau mici și pe măsură ce creșteau. . . dacă doreau un pui de somn, dacă nu dormeau bine, totul era mai greu.

Și dacă au dormit bine, totul a fost ușor ”. Și apoi și-a dat seama, ca adultă, era la fel. „Suntem într-un punct de inflexiune și se întâmplă ceva foarte important în cultură”, spune Huffington. Și asta m-a determinat să iau decizia foarte grea de a părăsi, știi, o companie de media pe care am construit-o de la zero. ” O parte a obiectivului Thrive Global, spune ea, este de a oferi o dezvăluire științifică a unui mit care datează de la Revoluția Industrială – „presupunerea falsă că ființele umane sunt ca mașinile și scopul este de a reduce timpul de nefuncționare”. Timpii morți, spune Huffington, sunt de fapt o caracteristică a sistemului de operare uman, nu o eroare. În același mod în care oamenii credeau că pământul este plat sau că soarele se învârte în jurul pământului, spune ea, va veni o socoteală pentru acest whopper de mentalitate: „Credința culturală profundă că, dacă ești o persoană condusă, inteligentă, care dorește pentru a reuși, trebuie doar să vă sacrificați sănătatea, relațiile, totul pe parcurs este incredibil de adânc încorporat – și pur și simplu nu este adevărat ”. „Dacă putem demonstra că, de fapt, atunci când îți pui prima mască de oxigen, așa cum ne spun ei pe avioane, vei fi mai productiv și mai creativ, atunci vom putea schimba cultura mai repede. Schimbarea se întâmplă deja. Nu este ca și cum am fi creat-o. Este doar o chestiune de accelerare ”. Aruncați, rotiți, fumurați în tavan? Nu vă faceți griji, există o mulțime de hack-uri de somn grozave, spun experții – și niciunul dintre ele nu implică o pastilă. Aici, trei antidoturi rapide pentru o noapte nedormită de la Arianna și alții. 1. Lumina (și în special lumina albastră de la multe dispozitive electronice) poate suprima producția de melatonină, care semnalează corpului că este timpul să dormim. Deci, înainte de a vă urca în pat, coborâți luminile.

Creați un spațiu liniștit și întunecat care vă va convinge să ajungeți în țara viselor. 2. O cameră care este fie prea fierbinte (peste 75 de grade), fie prea rece (sub 54) poate duce la o noapte potrivită. Fundația Națională pentru Somn spune că temperatura ideală este de 65 de grade – deși, oriunde în intervalul de 60 până la 66 de grade este adesea confortabil. 3. Evitați să mâncați o masă mare înainte de a merge la culcare. Nu este ușor să dormi când corpul tău încă lucrează greu – digerând. Și nu te lăsa păcălit de alcool. Alcoolul poate începe ca un sedativ, dar poate fi destul de perturbator mai târziu. Noua companie a Ariannei Huffington, Thrive Global, este în parte o firmă de consultanță, o parte a jocurilor media, o parte a site-ului de comerț electronic (cu o dezvoltare tehnologică introdusă).

Și, da, este global din prima zi – cu parteneriate internaționale lansate în Grecia, Italia, India și Africa de Sud. • Ateliere corporative și coaching – Scopul este de a oferi companiilor instrumentele necesare pentru a-și ajuta angajații să dormă mai mult, să rămână bine și angajați și să fie mai productivi. • Platformă media – Huffington speră ca Thrive Global să poată fi un alt pionier media digital, devenind piața centrală a lumii pentru conversații despre wellness. • E-commerce – Site-ul va vinde accesorii tehnologice (în special cele care țin la distanță tulburările telefonului) și alte produse pentru a promova somnul și bunăstarea. Acest articol a apărut inițial pe Fortune.com. “” https://www.health.com/fitness/yoga-dilemma-pose-by-the-book-or-go-with-the-flow200OK Toată lumea din lumea yoga zumzăie despre un articol recent din New York Times despre regulamentele yoga. Aceasta este o dezbatere interesantă care se desfășoară de mulți ani și, recent, multe state au încercat să combată școlile de yoga și să le solicite să aibă standarde mai dure pentru instructorii în formare. Întrebarea dacă ar trebui să existe reglementări standard pentru toți profesorii de yoga pare să-i aducă pe toți – chiar și pe cei mai pașnici yoghini – într-un stat mai puțin decât pașnic. Se pare că încercarea de a găsi un echilibru între cele două părți este la fel de dificilă ca și stăpânirea lui Crow Pose. Iată un rezumat rapid al dezbaterii. Siguranța este, desigur, cea mai mare preocupare.

Problema cu lipsa reglementărilor – actualul status quo – este că aproape oricine se poate numi profesor de yoga. Regulamentele ar asigura ca un profesor să urmeze cel puțin un fel de formare de certificare pentru a se numi profesor. Pare destul de ușor, nu? Dar mulți profesori care s-au antrenat și predat de 30 de ani – deși nu sunt certificați oficial – sunt profesori de masterat. Ar trebui să li se solicite să se întoarcă la școală pentru a fi certificate? Yoga există de mii de ani, deci există nenumărate stiluri și metode. Acest lucru face dificilă determinarea stilurilor care ar trebui să fie necesare pentru certificare. Diferite tipuri de yoga subliniază diferite aspecte ale practicii și, până în prezent, diferitele facțiuni nu au convenit asupra unui set de criterii. Cred că această dezbatere se va desfășura mult timp înainte de a fi rezolvată.

Între timp, iată ce puteți face pentru a vă asigura că practicați yoga în siguranță și eficient. Întreabă-l pe profesorul tău ce tip de stil predă și dacă este certificat. Și, mai important, întrebați de cât timp predă și cât timp practică. Nu este nimic mai bun decât o ajustare excelentă din partea unui profesor calificat, dar dacă nu sunteți sigur de pregătirea profesorului dvs. – sau pur și simplu nu vă simțiți confortabil – rugați-l să vă ofere indicațiile verbale. Dacă este calificat, ar trebui să poată face acest lucru. Și, dacă aveți încredere în el, faceți ajustările practice. Nu vă luați doar cuvântul profesorului – luați o parte din învățătură în propriile mâini. Împrumută câteva cărți de yoga din bibliotecă și cercetează diferite stiluri și posturi pentru a afla ce funcționează special pentru corpul tău. Aflați și numele ipostazelor. În acest fel veți putea comunica mai bine cu profesorul dvs. și veți deveni în cele din urmă cel mai bun profesor al dvs. “” https://www.health.com/food/throw-a-healthy-tapas-party200OK “” https://www.health.com/condition/cold-flu-sinus/stethoscope-bacteria-infections200OK O vizită la cabinetul medical sau la spital ar trebui să vă ajute să vă (sau să rămâneți) sănătoși.

Dar, prin natura lor, condițiile de îngrijire a sănătății sunt afectate de o mare problemă: sunt plini de oameni bolnavi, iar cei bolnavi sunt plini de germeni. Din această cauză, infecțiile transmise de la persoană la persoană reprezintă o preocupare serioasă. Și acum, un nou studiu sugerează o posibilă modalitate în care bolile pot fi transmise pacienților nebănuiți: conform unei analize a 40 de stetoscoape utilizate în spitale, acest instrument vital al medicului este încărcat în mod obișnuit cu bacterii – inclusiv unele tulpini grav periculoase. Studiul, publicat săptămâna aceasta în Infection Control Epidemiologie spitalicească, a fost efectuată la Universitatea din Pennsylvania Perelman School of Medicine. Cercetătorii au folosit secvențierea moleculară pentru a determina machiajul bacterian de pe suprafața a 20 de stetoscoape reutilizabile și 20 de stetoscoape de unică folosință care erau utilizate în prezent în unitatea de terapie intensivă a spitalului. De asemenea, au analizat 10 stetoscoape neutilizate, pentru a servi ca grup de control în studiu. LEGATE DE: De ce nu ar trebui să-i cereți medicului dumneavoastră un antibiotic Ceea ce au găsit a fost despre, deși nu total surprinzător, spune autorul principal Ronald Collman, MD, profesor de medicină, pulmonar, alergie și îngrijire critică la universitate. Toate cele 40 de stetoscoape folosite au fost „semnificativ contaminate cu o comunitate bogată și diversă de bacterii”, potrivit studiului.

Mai mult de jumătate conțineau Staphylococcus aureus, un germen care poate provoca infecții stafilococice grave și potențial fatale. Cu toate acestea, înainte de a te speria, studiul nu înseamnă că fiecare stetoscop cu care intră în contact pacienții vor fi acoperiți cu germeni. Totul depinde de modul în care sunt utilizate instrumentele, spune doctorul Collman pentru Health și de modul în care sunt curățate între utilizare. (De asemenea, cercetătorii nu au putut determina dacă bacteriile de pe stetoscoape erau vii sau moarte – sau dacă stetoscoapele din studiu au îmbolnăvit vreodată pacienții – deci nu pot spune dacă aceste dispozitive au transmis infecții pacienților.) la practicile de dezinfectare a stetoscoapelor între utilizare și – fără surprize aici – a constatat că atunci când personalul spitalului a urmat o abordare standardizată, recomandată de CDC (folosind șervețele de peroxid de hidrogen timp de 60 de secunde), stetoscoapele au fost mult mai curate decât atunci când au folosit ceea ce studiul a descris ca metodele lor obișnuite, care implicau tampoane cu alcool, șervețele de înălbire sau peroxid de hidrogen pentru durate diferite. În timp ce niciuna dintre aceste metode nu a reușit să obțină stetoscoapele în mod constant impecabile, procesul standardizat de curățare a atins nivelul fără germeni aproximativ jumătate din timp – comparativ cu doar 10% din timp cu celelalte metode. ÎN LEGĂTURĂ: Aceste 5 obiceiuri de baie te-ar putea îmbolnăvi Dr.

Collman spune că este important ca oamenii să nu intre în panică în legătură cu aceste știri și că nu este un motiv pentru a evita medicul sau spitalul. Dar este un bun memento, spune el – atât pentru profesioniștii din domeniul sănătății, cât și pentru pacienți – că standardele adecvate de dezinfectare și control al infecțiilor sunt esențiale și ar trebui aplicate la fiecare unitate. El subliniază, de asemenea, că atunci când pacienții din spital au o infecție cunoscută care ar putea fi transmisă altora, este o practică obișnuită ca medicii să utilizeze stetoscoape de unică folosință care rămân în camera pacientului și sunt aruncați afară atunci când pacientul este externat. „Știm că acesta este un mod bun de a preveni răspândirea”, spune el. Pacientii nu ar trebui sa se simta timizi intreband despre politicile unei instalatii si eforturile lor de a reduce infectia, spune dr. Collman. „Așa cum s-ar putea să întrebați un medic sau o asistentă medicală dacă s-au spălat pe mâini, ați putea întreba dacă stetoscopul pe care urmează să îl folosească este curat”, spune el. Este important ca pacienții să fie membri proactivi ai propriei echipe de îngrijire a sănătății, spune el, „iar aceste întrebări sunt întotdeauna un lucru rezonabil de pus.” „Pentru a primi poveștile noastre de top în căsuța de e-mail, înscrieți-vă la buletinul informativ Healthy Living “” https://www.health.com/food/energy-revving-quinoa200OK “” https://www.health.com/recipes/classic-shallot-vinaigrette?printview200OK Bateți împreună oțet, muștar și miere într-un castron până se combină. Stropiți încet în ulei, amestecând constant și energic. Bateți în șalotă. Gustați și condimentați cu sare și piper. Serviți sau, pentru o aromă mai bună, puneți-l într-un borcan, sigilați și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră sau până la câteva ore pentru a permite aromei să se topească și șalotina să se înmoaie (agitați borcanul de câteva ori în timp ce stau vinețeta). Chiar înainte de servire, agitați borcanul energic pentru a se amesteca. “” https://www.health.com/recipes/warm-white-bean-tuna-quesadillas200OK Puneți ușor fasole într-un castron mediu.

Se amestecă tonul, mașina Hellmann’s® sau Best Foods® dressing cu ulei de măsline, suc de lămâie și sare. Întindeți uniform salata de ton pe 2 tortilla, apoi acoperiți cu brânză, spanac și cu tortilla rămase.